Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.Black Friday

begynner om

..
Dager
..
Timer
..
Minutter

Ikke glem Black Friday!

Prøv vår påminner for å ikke gå glipp av salgene:

Slik får du full oversikt over Black Friday

Vi har samlet tilbudene for deg.

Black Friday på Studentkortet

På Studentkortet.no jobber vi for å samle alle de gode Black Friday tilbudene på ett sted, for deg. I 2017 var det over over 54 ulike nettbutikker hvor du kunne spare stort. I år gjentar vi suksessen og gjør det større og bedre enn noensinne tidligere.

Sinnssyke Salg

Det kommer til å være sinnssyke rabatter og salg på dine favoritt nettbutikker, Fredag den 23.November. Så ikke glem å sette av litt fra studielånet og neste lønning så du kan gjøre noen røverkjøp (og julegavekjøp) via Studentkortet. Om du melder deg på med email sender vi deg en påminner før det braker løs så du ikke går glipp av Black Friday.

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord