Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Blog banner
Annet

Accommodation essentials for International students

Moving to a new country, the thought itself, is a life-changing commitment. Students at a young age can experience and explore a foreign country closely and learn unique chara..

Annet

5 Study Abroad Mistakes to Avoid

Studying abroad is a very exciting opportunity and a journey that students embark upon after having worked very hard to secure admission, save money and invest a big chunk of ..

Annet

Vi har testet Amor julekalender 2022!

Vi digget Amor sin erotiske julekalender fra 2021, og i år lover de en enda bedre kalender. Årets kalender er fullstappet med produkter til en verdi av over 6000 kr, men som m..

Annet

5 tips til å forbedre CV-en din!

Mange er nervøse når det kommer til jobbintervju. Hemmeligheten er at en god CV gjør meste av jobben for deg. Får man invitasjon til intervju er man allerede over halvveis i m..

Annet

Årets mest sexy julekalender er her!

Endelig er årets erotiske julekalender fra Amor på markedet. Her får du en kalender fullspekket med produkter til en verdi av over 4000 kroner, til markedets beste pris; 1196,..

Annet

Jusstudenten fikk oppleve magiske Svolvær

Jusstudenten Charlotte Ester Dalan fikk en opplevelse i Lofoten hun sent vil glemme da hun tok med seg vennegjengen til Thon Hotel Svolvær for en magisk helgetur.

Annet

Derfor bør du handle bærekraftig mote

Ønsker du å kjøpe klær med god samvittighet? Organic Basics er et København-basert merke som spesialiserer seg på undertøy, hverdags- og treningsklær produsert på en bærekraft..

Annet

5 måter å freshe opp studentboligen din

Et nytt skoleår er her, og det betyr at du antageligvis enten flytter inn et nytt sted, eller ønsker å freshe opp din nåværende bolig. Lurer du på hvordan du kan gjøre hjemmet..

Annet

Chromebook. Enkelt å bytte til når det er tid for skole.

Trenger du en ny datamaskin til skolestart? Ønsker du en datamaskin som er både sikker, rask og smart? Da bør du undersøke Google sin Chromebook. Her gir vi deg 6 grunner til ..

Annet

Skap minner med Mapiful

Selv om de fleste av oss nok tenkte at vi denne sommeren kom til å forsere høydemeter etter høydemeter i en metallboks med vinger, så sørget eksterne årsaker for at de eneste ..

Annet

Myprotein Seamless Leggings - vår nye favorittights?

Nå er våren endelig her, og det er ekstra deilig å ta treningsøkten eller joggeturen ute - spesielt i tiden vi er inne i. Vi har testet en av sesongens nye treningstights for ..

Annet

Vi tester Philips IPL Lumea Essential

Nysgjerrig på hårfjerning ved hjelp av laser? Vi testet Philips sin Lumea IPL Essential for å se om denne hårfjerningsmetoden virkelig fungerer. Les om vår erfaring her!

Annet

Vi tester lookfantastic Adventskalender 2019

Usikker på om en adventskalender med skjønnhetsprodukter er noe for deg? Vi testet lookfantastic sin adventskalender for å finne det ut.

Annet

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 - Tannbørsten som beskytter dine tenner

Pusser du tennene for hardt? Den største tannpussfeilen nordmenn gjør er å bruke for mye kraft når de pusser tennene. Vi har testet Philips Sonicare ProtectiveClean som kommer..

Annet

Med denne appen får du restaurantmat levert hjem

Med Wolt kan du få mat levert rett på døren fra over 40 håndplukkede restauranter i Trondheim.

Annet

Philips OneBlade - Rimelig og god barbermaskin for studenter

Lei av høvel? På leting etter en rimelig, men effektiv barbermaskin? Da trenger du ikke se lenger enn til Philips OneBlade. Du kan bruke den både for ansikt og kropp, både t..

Annet

Slik får du riktig lys i studietiden

En av nøklene med studietiden er å ha en hybel hvor man trives. Et viktig redskap som man kanskje ikke tenker helt over i den sammenheng er belysningen man har i hjemmet.

Annet

Jobbsøkertips til deg som snart er ferdigutdannet

Sisteårs student? CVGuru, profesjonelle CV og søknadskrivere, har noen tips til deg som snart skal ut i arbeidslivet.

Annet

Påskesyken

Påsken 2018 er akkurat ferdig. Mange av dere var kanskje hjemme hos familien i denne ferien. Påskeegg, påskelam, påskehare, møte igjen gamle venner, komme hjem eller reise bor..

Annet

15 Smarte ting til hybelen

Skal du flytte for å studere til høsten og lurer på hva du trenger mest til hybelen din? Utstyr til kjøkkenet, møbler med oppbevaring og plassbesparende møbler er stikkordet. ..

Annet

Norge vant OL!

Er det en ting som er sikkert under vinter-OL så er det at det at studentene følger med. Jeg studerte ved NHH under OL i Sochi i 2014, og når de store norske medaljemuligheten..

Annet

Tips for et bedre 2018

Her har vi samlet sammen noen tips du enkelt klarer å følge, du trenger ikke å begynne med alle samtidig. Ta dem steg for steg?

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord