Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Årets mest sexy julekalender er her!

Endelig er årets erotiske julekalender fra Amor på markedet. Her får du en kalender fullspekket med produkter til en verdi av over 4000 kroner, til markedets beste pris; 1196,- . Vi har testet den for å se om den er verdt pengene.

Kalenderen

 

Pakningen er luksuriøs med dype skimmer-toner og fine uttrekkbare esker, samtidig som den er diskré. Det er ingenting med kalenderens ytre som avslører dens mer lekne indre. Så det er ingen av roomiesene i kollektivet som vet hvilken kalender du har … med mindre de har snust på den selv selvfølgelig.

 

Til Amor julekalender

 

 

Innholdet

 

Kalenderen ble best i test i Nettavisen sin julekalender-test i 2021, og det med god grunn. Her får du en kalender fullspekket med gøye leketøy og tilbehør både til han og henne. Kalenderen fungerer dermed like godt for par som for den omtenksomme single. Uten å si for mye om kalenderens innhold, kan vi avsløre at gavene også varierer i art, her er det noe for enhver situasjon, kosestund alene, romantisk aften eller til kveldene med høyere temperatur.

 

 

Som du sikker har skjønt – vi i studentkortet anbefaler årets julekalender fra amor på det sterkeste. Den har noe for enhver, til en fantastisk pris – men vær rask, for den kommer i et begrenset antall! Og vi har en godnyhet - som medlem av Studentkortet får du hele 25% rabatt på den erotiske julekalenderen fra Amor! Du får den dermed til markedets beste pris - kun 1196,-!

 

Hent 25% rabattkode her

 

Vi ønsker deg og eventuell partner en leken jul. 😉

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord