Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Chromebook. Enkelt å bytte til når det er tid for skole.

Trenger du en ny datamaskin til skolestart? Ønsker du en datamaskin som er både sikker, rask og smart? Da bør du undersøke Google sin Chromebook. Her gir vi deg 6 grunner til hvorfor du bør velge en Chromebook neste gang du skal ha ny datamaskin.

Enkel konfigurering
Å bytte til Chromebook er enkelt, spesielt hvis du allerede bruker Google-produkter som Gmail eller Google Dokumenter. Bare logg på Google-kontoen din, så finner du alt du har brukt på den bærbare datamaskinen.

Starter i løpet av sekunder
Ikke la en treg start gå ut over produktiviteten. Enten du svarer på e-poster som haster, tar notater i timen eller slapper av hjemme, er det bare å åpne Chromebooken og sette i gang.

 

Holder hjulene i gang
Når du har mye å gjøre, vil du ikke tenke på andre ting. Vil datamaskinen min dø? Husket jeg laderen min? Chrome OS optimaliserer batteriytelsen, slik at du kan jobbe og underholde deg i opptil 12 timer* på en lading.

 

Innebygd sikkerhet
Fra øyeblikket du åpner Chromebooken din er du beskyttet av flere lag med sikkerhet som bekjemper skadelig programvare og virus. Med innebygget virusbeskyttelse og automatiske oppdateringer i bakgrunnen kan du ta det med ro.

Du får mer gjort
Du kan laste ned Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-appene på Chromebook, eller bruke dem via nettet, for å samarbeide og holde deg produktiv. Med Chromebook får du også Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner, som gjør det mulig å arbeide med filer på alle enhetene dine med flere personer samtidig.


Ingen Wi-Fi? Ingen problem
Chromebook kan holde deg underholdt og produktiv, også uten nett. Dine mest nylige filer og e-poster er tilgjengelig når du aktiverer offline tilgang*. Du kan også se dine favorittserier på Netflix uten nett*.

 

Trenger du en ny datamaskin til studiestart? Som medlem av Studentkortet får du studentrabatt på Chromebooks.

 

Hent studentrabatt på Chromebooks

 

*Batterilevetiden kan variere avhengig av enheten, bruken og andre forhold.
*Last ned innhold på forhånd og aktiver offline tilgang for dokumenter, presentasjoner og e-poster, og gå gjennom innholdet senere, uten nett.
*Krever Netflix-abonnement

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord