Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Vi tester Philips IPL Lumea Essential

Nysgjerrig på hårfjerning ved hjelp av laser? Vi testet Philips sin Lumea IPL Essential for å se om denne hårfjerningsmetoden virkelig fungerer. Les om vår erfaring her!

Hva er Lumea IPL?

Lumea IPL Essential er en hårfjerningslaser som kan brukes på armer, ben, mage, bikinilinje, armhulene og i ansikt. Hårfjerningsmetoden gir ikke permanent hårfjerning. Ønsker du en metode som gir dette, kan du sjekke ut Lumea Prestige. Lumea IPL Essential skal gi redusert hårvekst, og må derfor brukes med jevne mellomrom. 

Ifølge Philips er Lumea IPL Essential en hårfjerningsmetode som tar i bruk Intense Pulsed Light. Dette er en teknologi skal redusere hårveksten med 75 % allerede etter 4 behandlinger, og er den samme teknologien som benyttes i skjønnhetssalonger.

 

Kjøp Philips Lumea ILP Essential

 

Førsteinntrykket av Lumea IPL

Lumea IPL Essential kom i en liten pakke sammen med et sett med instruksjoner. Instruksjonene var enkle å forstå, og ved hjelp av deres app ble det enda lettere. I denne appen får du informasjon om hvordan du skal bruke hårfjerningslaseren, hvor du kan bruke den og hvor ofte du skal bruke den. Selve hårfjerningslaseren er liten og lett, og har et enkelt design. Førsteinntrykket var bra.

 

 

Hårfjerneren kan brukes på mørk blond, brunt og svart hår. Lumea IPL fungerer dermed ikke på lys blondt, hvitt/grått eller rødt hår. Den egner seg heller ikke for personer med naturlig mørk hudtone.

 

Ettersom jeg er lys i huden og har litt mørkere hår under armer og nede på leggene, bestemte jeg meg for å teste hårfjerningsmetoden der.

 

 

Min erfaring

Lumea IPL Essential er enkel å ta i bruk, ettersom den kun har to knapper. Den ene blir brukt til å justere nivå på lyspulsene, og den andre brukes til å aktivere lyspulsene. Ved bruk av appen kan du undersøke hvilket nivå på lyspulsene som passer deg.

 

Første gang jeg tok i bruk hårfjerningslaseren ble jeg litt overrasket over hvor sterkt lyset på laseren er. Dette er noe jeg har blitt vandt med etter hvert. Selv om dette er en annerledes hårfjerningsmetode enn jeg er vandt til, har jeg hele tiden følt at den er trygg, og har ikke opplevd noe ubehag eller irritert hud. Selve behandlingen tar litt lengre tid enn en vanlig barberhøvel, men samtidig trenger man ikke behandling mer enn hver andre uke i begynnelsen.  

 

Jeg opplevde at appen til Lumea IPL var til stor hjelp. Der får du steg for steg hvordan du skal gå fram under behandling, og du logger hver eneste behandling. Med dette får du også varsel når det er på tide med ny behandling. På denne måten er det lett å holde oversikt, samt huske på hver behandling.

 

Med appen får du også tips og triks til hvordan du kan bruke laseren, samt hva du bør unngå. Du skal for eksempel aldri ta den over tatoveringer, og du må være tørr og helst nybarbert når du tar laseren i bruk. 

 

Resultat av testen

Jeg tok min første behandling 29.oktober 2019. Jeg har etter dette gjennomført fem behandlinger på legger og under armer. Jeg har merket markant forskjell i hårvekst, ettersom det er tydelig at hårene vokser ut senere enn de gjorde før. Jeg har nå kommet til punktet hvor behandlingen kun skal foretas hver fjerde uke. Jeg må fortsatt barbere meg mellom behandlingene, men mye sjeldnere enn det jeg gjorde før. Jeg kommer derfor til å fortsette å bruke Lumea IPL Essential.

 

Husk at du som medlem av Studentkortet får 30 % studentrabatt hos Philips! 

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord