Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Blog banner
Sparing

5 tips til hvordan spare mest mulig på Black Friday

Lurer du på hvordan du kan spare mest mulig under Black Friday? Black Friday og Black Week fører til at internett blir en stor labyrint av rabatter og tilbud. Det er fort gjor..

Sparing

Billigere strøm: 8 tips for å spare penger på din neste strømregning

Har du nettopp fått tidenes strømregning? Strømmen er faktisk tilnærmet dobbelt så dyr i år som tilsvarende periode i fjor, og på studentbudsjett er ikke dette noe særlig. ..

Sparing

Slik rapporterer du inn Kryptovaluta på Skattemeldingen

Eide du kryptovaluta ved årsskiftet? Har du kjøpt, solgt eller brukt kryptovaluta i løpet av 2017? Hvis svaret er ja, er du pliktig til å rapportere dette til Skatteetaten in..

Sparing

Få kontroll over økonomien med vårt studentbudsjett

Mange studenter sliter med å få endene til å møtes hver eneste måned. Med Studentkortets budsjettkalkulator får du enkelt oversikt over dine kostnader og hvordan du bør bruke..

Sparing

Tilbudsguide: Januarsalg

Julen er over og det er nå bare å komme seg tilbake til hverdagen som vi kjenner den. Heldigvis har de aller fleste butikkene store salg i januar, så kanskje du skulle unne de..

Sparing

8 Sparetips til Studenter

Det er ikke alltid like enkelt å være student. Sene kvelder, mye lesing og en stram økonomi. Her er våre tips for å gjøre hverdagen litt billigere!

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord