Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Studentliv

Billige aktiviteter som student!

Som student er det mange aktiviteter man kunne tenke seg å være med på, men som koster for mye penger. Bare det å gå på kafe for en kaffe latte og en kanelsnurr kan koste like mye som tre hjemmelagde middagsporsjoner. Men så er det jo koselig kose seg sammen med venner, så hvordan løser man dette uten at det koster flesk?


Her er flere gode ideer som ikke spiser opp et slunkent studentbudsjett:

1. Putefort + Netflix = Hjemmekino

Inviter venner på besøk, alle kan ta med seg hver sin ting. Noen tar med brus, noen tar med godteri og det du stiller med er et lekkert hjemmelaget putefort av ypperste kvalitet. Bruk spisestoler til vegg og bygg på taket og gulvet med pledd, tepper og puter. Så kan dere legge dere godt til rette i putefortet og se serier hele kvelden.

2. Brettspill-kveld

Inviter vennene dine på spillekveld! Finn frem flere brettspill og ta frem litt godteri fra lørdag og spill hele kvelden. Hvis du ikke har brettspill selv kan du låne dette på biblioteket. Og husk: det er når man spiller monopol at du finner ut hvem de ekte vennene dine er.


3. Spakveld

Hvis ikke spillekveld er noe for deg kan kanskje en spa-kveld friste? Selv om det er nydelig å få behandling hos profesjonelle er det ikke ofte man kan ta seg råd til det på et studentbudsjett. Da kan man ha det gøy med å lage sitt eget spa på hybelen.

Visste du at mange ansiktsmasker kan lages av det du har i kjøleskapet? Avokado, egg, honning og havregryn er ingredienser man ofte finner i oppskrifter på ansiktsmasker, prøv dere frem og finn deres favoritt.

4. Lage middag sammen

Begynner kjøleskapet å se litt slunkent ut? Det gjør det kanskje hos vennene dine også. Kanskje dere tilsammen har det som trengs for å lage en god middag? Avtal hvor dere skal møtes og lag middag sammen, da sparer dere både penger og får gjort noe hyggelig sammen.

5. Biblioteket

Biblioteket er helt gratis, og ofte arrangerer biblioteket lesestunder, intimkonserter og bokbad. Kanskje din favorittforfatter kommer for å snakke om den nye boken sin? Det er verdt å sjekke ut!

6. Lag kafé hjemme

Kafe er dyrt og unødvendig, men kafe trenger ikke å koste penger! Hva med å invitere vennene dine på hjemme-kafe? Lag kaffe og kanelsnurrer, legg en fin duk på bordet og kos dere.


7. Spille fotball sammen

Denne sier seg selv; finn en fotball, et passende sted og ha det gøy!

8. Binge TV-serier sammen

Noen ganger vil man ikke gjøre noen ting som helst. Da er binging av en hel sesong OITNB midt i blinken. Alt dere trenger er en tv, en sofa eller en seng og energien til å trykke “ja” på “are you still watching?”

9. Hvis du ikke har venner å finne på noe billig og hyggelig med

I sims kan du lage dine egne venner akkurat som du liker dem, i tillegg går tiden fortere på sims og du kan faktisk rekke over alle overnevnte punkter på et par timer!

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord