Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Studentliv

En bedre studenthverdag

Med gode studentrabatter er det mye penger å spare for studenter som er medlem hos Studentkortet.

Studentkortet ble grunnlagt i 2006 og vi tilbyr enkel, rask og gratis sparing på nett og i butikk, i form av studentrabatter for studenter, elever og lærlinger.

– Det er mye penger å spare som student, og hvem vil vel ikke spare? spør Arman Singh.

Han er blant de 120 000 studentene som har blitt medlem hos Studentkortet de siste årene.

– Som medlem får man rabatt på alt fra mote til elektronikk, og man finner noe som passer absolutt alle, forteller Arman.

Vi tilbyr over 180 studentrabatter, og samarbeider med store aktører som blant annet Nelly, Apple, Philips, Blivakker, NA-KD, Hotels.com og Gymgrossisten. På Studentkortet.no er rabattene delt opp i kategorier, som gjør det enkelt å finne en kode til akkurat det man er ute etter. Det har Arman gjort flere ganger.

– Nettsiden er veldig enkel å bruke og godt kategorisert. Etter jeg begynte å bruke Studentkortet, sjekker jeg nå alltid siden for å se om det finnes en rabattkode jeg kan bruke før jeg kjøper det jeg trenger, sier Arman.

studentrabatter hos studentkortet


Bli medlem gratis hos Studentkortet

Bevisst på egen økonomi

Arman forteller at Studentkortet har gjort han mer bevisst på egen økonomi, og oppfordrer også andre studenter til å bruke det.

– Flere har spurt meg hvordan jeg klarer å spare så mye penger, så da har jeg tipset dem om Studentkortet, sier Arman.

For uansett om du som student trenger nye klær, en ny mac, pensum til skolen, hvitevarer til hybelen, skjønnhetsprodukter, billigere mat, forsikring eller nytt mobilabonnement - så kan du være sikker på at det er dekket innenfor kategoriene her på Studentkortet.no

– Jeg har brukt Studentkortet i fem år og er imponert over hvor bredt spekter det tilbys av rabatter. Som student er det alltid fint å kunne spare, sier Benedicte Wickmann.

Også hun forteller at hun er blitt mer bevisst på å sjekke om det hun skal kjøpe kan fås til en billigere penge.

– Nå som jeg er ferdig som student, så er det nesten litt trist at jeg ikke får benyttet meg av rabattene lengre. Jeg kommer absolutt til å savne det, sier Benedicte.

Hun legger likevel til at hun faktisk har lært en del av å bruke Studentkortet, som hun nå tar med seg videre.

– Jeg har blitt mye flinkere til å sjekke om det er noe jeg kan spare penger på, og jeg har også begynt å sjekke om arbeidsgiver har avtaler noe sted, slik at det kanskje er noe å spare der, avslutter Benedicte.

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord