Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Studentliv

Trygt hjem til jul

Julen nærmer seg, og du er kanskje en av mange som skal hjem til jul for å feire med familie og venner. Uansett om du skal reise kort eller langt ønsker Codan å gi deg noen gode råd.

Slik kommer du deg trygt hjem til jul

Julen nærmer seg, og du er kanskje en av mange som skal hjem til jul for å feire med familie og venner. Uansett om du skal reise kort eller langt ønsker vi å gi deg noen gode råd.

 

Pass på tingene dine på reisen og vær ekstra oppmerksom på steder med mye folk. Her kan det fort bli kaotisk og uoversiktlig. Juletiden er høytid for profesjonelle tyver som er på utkikk etter bagasjen din.

 

Her må du passe ekstra godt på

Mobiltelefon i baklomma og åpne vesker er som gavepakker for tyvene. Men også kofferter og bager kan forsvinne fort hvis du ikke følger med. Skal du ut og fly bør du passe godt på i innsjekkingsområdet, men også innenfor sikkerhetskontrollen blir bagasje stjålet. Hvis du ikke har noen som kan passe på tingene dine, ta med deg all bagasje og eiendeler, uansett om du skal på kafé eller på toalettet. At kofferter og vesker forsvinner på toget, bussen, banen, eller til og med flytoget, er dessverre heller ikke uvanlig. 

 

Selvsagt er det mulig å ta feil koffert fra bagasjebånd, busser og tog. Husk derfor alltid å merke bagasjen godt. Det er mange som har like kofferter og bager. 

 

Reiseforsikring er en smart investering

En helårs reiseforsikring dekker bagasjen din fra du går ut døra hjemme og til du er fremme. Selv en tur i butikken er dekket med denne. I tillegg får du erstatning ved forsinkelse, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller skade.

 

Ung Total for deg som er student

Med forsikringspakken Ung Total fra Codan Forsikring får du en kombinert reise-, innbo- og ulykkesforsikring til en svært gunstig månedspris. De eiendelene dine som står igjen på hybelen eller i leiligheten, mens du er på juleferie er dermed forsikret mot skade eller tyveri med Ung Total.

 

Pakken inneholder også en ansvarsforsikring. Dette er hvis du skulle være så uheldig å skade en annen person eller andres ting. Med på kjøpet får du også med en ID-forsikring, som hjelper deg hvis du skulle bli utsatt for nettmisbruk eller ID-tyveri.

 

Les mer om Ung Total forsikring.

 

God juleferie, hilsen Codan!

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord