Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.

Eksklusiv 35% studentrabatt hos Epson

Trenger du ny skriver eller projektor til hjemmet? Nå får du 35% rabatt på Epsons EcoTank skrivere som både er miljøvennlige og rimelige i drift, samt et utvalg projektorer til hjemmebruk.

Hos Epson får du nå 35% studentrabatt på noen av de beste skriverne og projektorene du finner på markedet, eksklusivt som medlem av Studentkortet. 

EcoTank skrivere - et rimelig og miljøvennlig alternativ

En EcoTank-skriver er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere – den har en stor blekktank som du fyller opp med de inkluderte blekkflaskene, i stedet for blekkpatroner. Fra første stund har du nok blekk til å skrive ut opptil 14 000 sider – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl og skriveren er dessuten pålitelig, og gir side etter side med utskrifter av høy kvalitet.

Storskjermopplevelse hjemme med en projektor fra Epson.

Enten du liker å se film, spille eller se sport finner du en projektor som passer ditt behov. De er enkle å sette opp og enkle å flytte rundt, noe som gjør at hele familiene eller venneflokken kan få glede av dem. Selv om alle projektorene våre har flere formål, anbefaler vi at du benytter guiden vår for å finne riktig projektor for optimal visning i ditt rom.

Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord