Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


15 % Studentrabatt hos Sudio

Merkevare inspirert av verdenskjent personlighet:

Få 15 % rabatt på elegante trådløse hodetelefoner og øreplugger fra svenske Sudio. Produktene kommer med 7 til 24 timers batteri tid og er kompatible med Android og iOS.

Visste du at..?

Navnet Sudio kommer fra en hendelse i New York, der en av grunnleggerne oppdaget at musikeren Phil Collins hadde problemer med sine øretelefoner.

Med frustrasjonen som kom av å ikke kunne tilby Phil Collins et bedre alternativ var alt han kunne si: "Trust me, I know the feeling".

Den bittersøte hendelsen ga inspirasjonen til Sudios egen suksesshistorie, og navnet Sudio er derfor en hyllest til Phil Collins og hans sang Sussudio.

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord