Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Opptil 20% studentrabatt hos Philips Domestic Appliances ut juni!

Frister det med nytt husholdningsutstyr?

Med Philips blir et hjem ditt hjem! Få 20% ekstra rabatt hos Philips Domestic Appliances ut juni!

  • Gratis levering på mange produkter
  • Gratis retur
  • 30 dagers returrett
  • Normalt klar til utsendelse etter 24 timer

Tilbudet inkluderer et eksklusivt utvalg av følgende kategorier:

Kjøkkenprodukter

Sjekk ut Philips innovative produkter for kjøkkenet og hjemmet. I tillegg til Philips populære Airfryere for sprø retter med mindre fett, tilbyr Philips mange øvrige produkter for et sunnere hjem som matprosessorer, blendere og juicere kan du bli en mester på kjøkkenet - sunn mat har aldri vært enklere!

Gulvpleie

Gikk noe galt på kjøkkenet? Ikke noe problem med Philips SpeedPro Max-serien. Med SpeedPro Max og øvrige støvsugere venter en ny opplevelse for gulvrengjøring. Med det innovative 360°​​-børstehodet og LED -lyset vil du oppleve en ny følelse av renhet i hjemmet ditt.

Kaffe- og espressomaskiner

Få nykvernet kaffe fra Philips helautomatiske kaffemaskiner. Oppdag deres LatteGo-teknologi for et fløyelsaktig og kremaktig melkeskum, som ikke bare smaker godt, men som i tillegg er enkelt å rengjøre. Velg mellom ulike kaffetyper, og få en aromatisk komplett smak med akkurat den kvaliteten du fortjener hver dag.

Luftkvalitet

Visste du at luften i hjemmet ditt kan inneholde to til fem ganger flere allergener og forurensende stoffer enn luften ute? Philips luftrensere fanger og fjerner 99,97% av alle allergener som passerer gjennom filteret, det vil si virus, bakterier, muggsporer, dyreflekker, røyk, pollen eller støvmidd så lite som 0,3 mikron.

Klespleie

Med PerfectCare Elite dampstrykejern og deres OptimalTEMP-teknologi trenger du ikke å gjøre noen justeringer underveis i strykingen, garantert uten risiko for brenn- eller svimerker. Forhåndssortering av tøy og venting på at strykejernet skal varmes opp eller kjøles ned, hører fortiden til.

Ser du etter hårfjerning, barbermaskin, hårføner, tannbørste eller andre produkter innenfor personlig pleie? De finner du under Philips Personlig Pleie her.

 

 

Vilkår

  • - Kan ikke kombineres med andre rabattkoder
    - Gjelder kun på produkter vist via denne linken hos Philips Domestic Appliances
    - Gjelder ikke på frakt
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord