Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

10% studentrabatt hos Dyson

Støvsugere og luft rensere av høy kvalitet

Enten det er å rydde opp i det daglige kaoset på studenthybelen eller å holde studieområdet ditt fritt for støv, Dyson er din ultimate allierte i hverdagen. Med sin banebrytende teknologi og innovative design setter Dyson en ny standard for rengjøring og luftrensing.

Med støvsugere som kombinerer kraftig sugeevne med praktisk brukervennlighet, gjør Dyson det enkelt å holde hjemmet ditt rent og ryddig uten å måtte gå på kompromiss med din hektiske hverdag. 

Men Dyson stopper ikke der. Deres luftrensere sikrer at du kan puste inn ren og frisk luft mens du konsentrerer deg om studiene. Med avansert filtreringsteknologi fjerner Dyson luftrensere effektivt allergener, støvpartikler og forurensninger, og skaper et optimalt miljø for læring og konsentrasjon.

Uansett om du er midt i eksamensforberedelsene eller bare ønsker å holde hjemmet ditt behagelig og rent, kan du stole på Dyson for å levere uovertruffen ytelse og pålitelighet. Velg Dyson - din ultimate allierte i kampen mot støv og skitt i studentlivet.

Du får 10% studentrabatt på utvalgte varer hos Dyson. 

Vilkår

  • Gjelder for utvalgte produkter på siden via lenken fra Studentkortet med rabatten. Gjelder ikke for allerede nedsatte varer og kan ikke brukes på allerede plasserte bestillinger i etterkant.
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord