Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


30 % Rabatt på Fabrikkutsalget til Dale of Norway

Ekte norsk kvalitet.

Velkommen til en hyggelig handel på Fabrikkutsalget til Dale of Norway. Her får du kvalitetsplagg i 100% ull, både med og uten mønster. De har plagg i kategoriene Tradisjon, Retro, Sport og Mote, i tillegg til godt utvalg av luer, pannebånd og skjerf. Fabrikkutsalget selger også 2.-sorteringsplagg, utgåtte varer, prototyper osv. til svært gunstige priser.

Historien om Dale

Det lille tettstedet Dale ligger på Vestlandet mellom Bergen og Voss, omkranset av vakre fjell og fjorder. Her ble Dale of Norway etablert i 1879, på grunn av sterke ull- og strikketradisjoner samt naturlig kraft fra de lokale fossefallene. Dale of Norway tilbyr i dag et stort utvalg flotte plagg i 100% ren ull. Siden designprosessen og strikkingen fortsatt skjer i Norge, kan det meget kompetente produksjonsteamet følge hvert steg i prosessen, og sikre optimal kvalitet til minste detalj. Dette har gjort Dale of Norway til en av Norges mest anerkjente internasjonale merkevarer.

415 67 571
Sandlivegen 2
Åpningstider
Mandag – Onsdag: 09.00- 17.00
Torsdag - Fredag: 09.00 – 18.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Stengt
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord