Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.

Eksklusiv 20 % studentrabatt hos Ama Caffe

Italiensk kaffe på sitt beste!

For menneskene bak Ama Caffe er kaffe mer enn bare kaffe. For dem er god kvalitetskaffe en livsstil. Det å starte dagen med en kopp velsmakende kaffe av høy kvalitet, er noe alle kaffeelskere fortjener.

Kaffebønnenes autentiske smak skal ivaretas, og den deilige aromaen skal fylle rommet. Samtidig skal kaffen være enkel og rask å lage.

Vi innså at tradisjonelle kaffekapsler ikke levde opp til våre forventninger om hva god kaffe skal være. Etter å ha testet kaffekapsler fra ulike leverandører med varierende kvalitet, fant vi ut at vi trengte noe helt spesielt.

AMA CAFFE – ET UNIKT EVENTYR

Vi prøvde Ama Caffe, og var ikke lenger i tvil. Dette var kvalitetskaffen vi var ute etter! Våren 2020 var det på tide å starte vårt kaffeeventyr i Norge. Vi ønsket å tilby nordmenn en helt unik og velsmakende espressokaffe.

Kaffekapsler fra Ama Caffe produseres i Bergamo og Bologna, og kaffebønnene importeres hovedsakelig fra Brasil og andre områder i Sør-Amerika. Ama Caffe er en premium kapselkaffe som er utviklet etter en tradisjonell, italiensk oppskrift.

Kaffen er eksklusiv, og den gir deg følelsen av luksus – hver dag. Kaffekapslene leveres i en elegant, sylinderformet forpakning, som hver inneholder 10 kapsler. Det finnes fem unike smaker å velge mellom – alle med et autentisk, italiensk preg:

  • ama Intenso
  • ama Premium
  • ama Decaffeinato
  • ama Soprano
  • ama Cacao

Ama Caffe tilbyr i tillegg kaffemaskiner som kan trakte kaffen akkurat slik du foretrekker. Si farvel til den kjedelige kaffen en gang for alle. 

Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord