Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Få eksklusiv 15% studentrabatt hos Yalla Yalla Kaffe

Smakt økologisk kvalitetskaffe?

Yalla yalla kaffe oppfordrer deg til å unne deg fersk brent gourmetkaffe til rabatterte priser.

La smaksløkene dine vandre i den mystiske kaffeverdenen. Hva med fruktig, sjokolade eller frisk bær ettersmak i din kaffekopp?

Med Studentkortet får du 15% studentrabatt på all kaffe hos Yalla yalla kaffe.

Uansett hvor i Norge du befinner deg kan de sende skikkelig god kaffe til deg!

Litt om Yalla yalla kaffe

Høy kvalitetskaffe er ikke en selvfølge. Den krever omsorg, kjærlighet og ikke minst mye smart arbeid. Kaffeprodusentene jobber hardt for å dyrke fram de beste bønnene. Etter høstingen oser bønnene av sødme, aroma og komplekse og unike smaker. Når vi brenner kaffebønnene våre behandler vi dem med omhu og tilsetter nok frisk luft og mye kjærlighet for å bevare og bringe fram de beste egenskapene i din kaffe. Nå kan du være en del av de siste trinnene i kaffereisen.

Yalla yalla kaffe mener at bærekraftig kaffe starter på gården og slutter der en drikker ferdig brygget kopp. For at kaffen skal være bærekraftig, bør alle praksiser langs forsyningskjeden tas i betraktning.

Kaffe gir et levebrød til millioner av mennesker over hele verden. Men som enhver global industri er den langt fra perfekt. På hvert stadium er det en rekke dypt forankrede problemer, alt fra ulik lønn til de konstante konsekvensene av klimaendringer.

Dette har Yalla yalla kaffe tenkt å gjøre noe med slik at jordkloden skal vare lengre både for oss selv og for generasjonene som kommer etter. Det er derfor de streber etter målbar miljømessig, sosial og finansiell bærekraft i alt de gjør.

Yalla yalla kaffe ønsker deg velkommen ombord!

Vilkår

  • - Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord