30 % Studentrabatt hos adidas

Få 30 % studentrabatt hos adidas med Studentkortet.

Om adidas

adidas er merket med de ikoniske "Three Stripes". Fra stadionet til gatene. Fra banene til catwalken. adidas streber alltid etter å være best, og kan vise til en imponerende historie av høy ytelse og lidenskap for sport. Gjennom samarbeid med toppatleter og trendsettende kunstnere kombinerer merket innovativ teknologi med iøynefallende design.

adidas Originals

Skapt innen idrett og brakt ut i gatene. adidas Originals gir deg både ekte klassikere og moderne lanseringer, fra arkivmodeller til helt nye design. Samarbeid med artister og designere som Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora og NIGO gir en ekstra dimensjon til merkets mest berømte modeller.

adidas Sports Performance

adidas har en ekte lidenskap for ytelse, og streber etter å være det beste sportsmerket i verden. Nye produkter lages med og for toppatleter, med det siste innen teknologi, de sterkeste materialene og den beste designen. adidas-produkter er laget for å hjelpe deg til å få det meste ut av din innsats.

 

Ingen ekstra avgifter som toll, MVA eller importgebyr når du handler fra adidas.no.

Vilkår

 • - Gir 30% rabatt på ordinære produkter på desktop
  - Gir 35% rabatt på alle ordinære produkter i adidas-appen
  - Gir 20% rabatt på outlet-produkter i adidas-appen
  - Gjelder ikke varer merket "This product is excluded from all promotional discounts and offers"
  - Gjelder kun hos adidas.no
  - Tilbudet ekskluderer leveringskostnader, gjelder ikke tidligere kjøp, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter eller byttes mot penger. Andre begrensninger kan gjelde, disse vil bli oppgitt på adidas.no.


Jeg trenger hjelp

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord