Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


15 % Studentrabatt hos adidas

Få 15 % studentrabatt hos adidas med Studentkortet.

Om Adidas

Adidas er merket med de ikoniske "Three Stripes". Fra stadionet til gatene. Fra banene til catwalken. Adidas streber alltid etter å være best, og kan vise til en imponerende historie av høy ytelse og lidenskap for sport. Gjennom samarbeid med toppatleter og trendsettende kunstnere kombinerer merket innovativ teknologi med iøynefallende design.

Adidas Originals

Skapt innen idrett og brakt ut i gatene. Adidas Originals gir deg både ekte klassikere og moderne lanseringer, fra arkivmodeller til helt nye design. Samarbeid med artister og designere som Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora og NIGO gir en ekstra dimensjon til merkets mest berømte modeller.

Adidas Sports Performance

Adidas har en ekte lidenskap for ytelse, og streber etter å være det beste sportsmerket i verden. Nye produkter lages med og for toppatleter, med det siste innen teknologi, de sterkeste materialene og den beste designen. Adidas-produkter er laget for å hjelpe deg til å få det meste ut av din innsats.

Vilkår

  • - Gjelder på fullprisvarer.
    - Kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller gavekort.
    - Noen varer er ekskludert for bruk av rabattkode. Du vil se følgende melding på produktsiden: 'This product is excluded from all promotional discounts and offers'.


Jeg trenger hjelp

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord