Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

15% studentrabatt hos adidas

Få 15% studentrabatt hos adidas med Studentkortet:

Om adidas
adidas er merket med de ikoniske "Three Stripes". Fra stadionet til gatene. Fra banene til catwalken. adidas streber alltid etter å være best, og kan vise til en imponerende historie av høy ytelse og lidenskap for sport. Gjennom samarbeid med toppatleter og trendsettende kunstnere kombinerer merket innovativ teknologi med iøynefallende design.

Ingen ekstra avgifter som toll, MVA eller importgebyr når du handler fra adidas.no.

adidas Originals
Skapt innen idrett og brakt ut i gatene. adidas Originals gir deg både ekte klassikere og moderne lanseringer, fra arkivmodeller til helt nye design. Samarbeid med artister og designere som Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora og NIGO gir en ekstra dimensjon til merkets mest berømte modeller.

adidas Sports Performance
adidas har en ekte lidenskap for ytelse, og streber etter å være det beste sportsmerket i verden. Nye produkter lages med og for toppatleter, med det siste innen teknologi, de sterkeste materialene og den beste designen. adidas-produkter er laget for å hjelpe deg til å få det meste ut av din innsats.

Vilkår

 • - Gir 15% rabatt på ordinære produkter i nettleser og adidas-appen
  - Gjelder kun for en bestilling gjort på adidas.no (nettsted og/eller app)
  - Gjelder ikke varer merket "This product is excluded from all promotional discounts and offers"
  - Gjelder kun hos adidas.no
  - Tilbudet ekskluderer leveringskostnader, gjelder ikke tidligere kjøp, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter eller byttes mot penger. Andre begrensninger kan gjelde, disse vil bli oppgitt på adidas.no.
  - Ved retur eller kansellering av din bestilling, vennligst se “Retur” eller Support https://www.adidas.no/hjelp
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord