Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

10% studentrabatt på intensiv kurs hos EF

Oppnå dine drømmer med EF

10% studentrabatt hos EF

Med EF kan du oppleve mer, se mer, snakke mer – alt i det landet der ditt nye språk snakkes til daglig. Som verdens ledende organisasjon innen språk-utdanning, har EF Education program som passer alle aldersgrupper og behov.

Som medlem av Studentkortet får du 10% rabatt på ditt språkkurs med EF!

Det rette programmet for deg
Velg mellom 10 språk, 20 land og 50 destinasjoner. EF tilbyr kurs for alle nivåer med kursstart hver mandag alt fra to uker til et helt studieår i utlandet. Studer språk på en av deres internasjonale språkskoler på noen av de flotteste destinasjoner i i verden. Du kan studere alt fra Business English og eksamensforberedelser til fransk mat- og vin kultur!

Få støtte fra Lånekassen
Dersom du vurderer studier i utlandet har du rett til å søke støtte til et forberedende språkkurs! Studer på en av EF sine destinasjoner i Spania, Costa Rica, Frankrike, Italia eller Tyskland i 3 måneder eller lenger og motta full støtte fra Lånekassen til ditt språkkurs i utlandet.

Ønsker du mer info?

Bestill din brosjyre i dag

Vilkår

  • - Koden må oppgis til EF i mailen når du bestiller din reise
    - Rabattkoden gjelder på intensiv kurs hos EF
Jeg trenger hjelp

Studentkortet App

Benytt deg av alle fordelene og rabattene du får som medlem av studentkortet.no via din telefon.

iOS Android

Les mer
Bilde av studentkortets mobilapp

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord