Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


15 % Studentrabatt + Fri frakt hos Lensway

Alltid studentrabatt hos LensWay:

Tenk å leve hele livet slik det er meningen at det skal oppleves, fullstendig fargesprakende og med et syn som er skarpere enn HD. Det er faktisk mulig. Hos LensWay får alle studenter rause rabatter på et bredt sortiment.

Som en bonus forlater alle bestillinger Lensways lager innen 24 timer, så du kan forvente å motta din bestilling innen 3-4 virkedager!

15 % Studentrabatt

Start semesteret med skarphet og fokus. Dessuten får du gratis frakt på alt. Kjøp alt øynene dine trenger nå og få et fantastisk høstsemester.

NB! Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabattkoder. Rabatten gjelder ikke for nyheter i sortimentet.

Knappen under vil sende deg til en allerede rabattert side hos vår partner.
Jeg trenger hjelp

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord