Tryggere Netthandel

Shop trygt på nett med Studentkortet.
Godtas alle steder hvor Mastercard aksepteres.

Bestill medlemskort

Betalingkort og Medlemsbevis i ett.

Trygg og enkel betaling på nett og i butikk.

Studentkortet sitt fysiske medlemskort er ett forhåndsbetalt debet kort fra MasterCard. 

Dette kan brukes til å verifisere deg som medlem av Studentkortet for å få rabatt i din studieby. Det kan også brukes for å betale med.

Se prisliste og bestill

Viktig: Dette er IKKE ett kredittkort. Du kan kun bruke penger du selv har og har overført til kortet.

 

Hvorfor burde jeg få det fysiske medlemskortet?

Svaret er enkelt. Du holder pengene du bruker til å betale for varer både på nett og i butikk adskilt fra din bankkonto. På denne måten kan du unngå å miste alle pengene du har tilgjengelig gjennom for eksempel "Phishing."

Å være obs på dette er ikke ubegrunnet. Det er nemlig et økende problem i dagens digitale verden og kan få store konsekvenser for deg dersom det skulle ramme deg. 

For du har allerede begrenset med penger. Studielånet rekker såvidt rundt og regningene står i kø, men du har råd til å unne deg en siste ting denne måneden. Fornøyd finner du fram det du har spart til de siste to månedene og kjøper dette. Foreløpig er alt trygt. 

Men det du ikke kunne vite var:

Nettbutikken hadde ett sikkerhetsproblem. Kortinformasjonen blir stjålet den kvelden og når du våkner neste morgen ser du at kontoen er tømt. Ikke en eneste krone igjen. Kortet sperrer du, men nå må du også vente alt fra 4 til 12 uker på å få pengene tilbake. På den tiden skal du betale regninger, kjøpe mat og betale husleien, men du har fortsatt ikke en krone å rutte med. Med andre ord må du låne penger, noe som fort kan gjøre situasjonen enda verre. 

Holder Bankkontoen Trygg

Bruk ett kort som ikke er tilknyttet til bankkontoen din når du handler på nett eller når du er ute å reiser. Med Studentkortet PrePaid Mastercard kan du slippe at kontoen din blir tømt. For med vårt kort fører du over penger fra kontoen til et helt adskilt betalingskort. Med andre ord kan du ikke miste mer penger enn du har overført. I tilfellet som vi beskrev over kan dette ekstra steget før du handler på nett være gull verdt. 

 

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord