Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

• Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

• Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.

Nettrabatter

Hvor finner jeg Studentkortets Nettrabatter?

Alle våre Nettrabatter finner du i kategoriene Mote, Elektronikk, Bøker, Reiser, Hybelen, Velvære, Mat og Tjenester.

Hva er Studentkortets Nettrabatter?

Det er eksklusive rabattkoder som kan brukes i nettbutikker for å oppnå en studentrabatt.

Hvem kan benytte seg av Studentkortets Nettrabatter?

Alle studenter, lærlinger, privatister og personer som tar utdanning i militæret kan benytte seg av våre Nettrabatter.
Ikke medlem? Se her.

Hvordan bruker jeg Studentkortets Nettrabatter?

1.  Logg inn.

2.  Finn Nettrabatt (Nelly, Zalando, Gymgrossisten..) du ønsker å benytte.
Du kan søke i kategoriene som vist ovenfor, eller i søkefeltet som vist nedenfor.

3.  Trykk på rabattkode.
Du kan kun bruke våre Nettrabatter når du er innlogget. Ikke medlem? Se her.

4.  Trykk på "Kopier rabattkode".

5.  Lim inn i handlekurven. Voilà, du har nå oppnådd rabatt på din handel!

Du kan bli bedt om å fremvise gyldig medlemskort og studentbevis ved bruk av Nettrabatter.

Medlemskort? Du har to valg:

1. Du laster ned vår gratis app som inneholder et elektronisk medlemskort. Logg inn. Trykk "Medlemskort".

2. Eller du bestiller vårt fysiske medlemskort som koster 99,- hvert år. Du kan lese mer om vårt fysiske medlemskort her

Studentbevis? Dette er beviset du mottar fra skolen din, og må ikke forveksles med våre medlemskort!

Studentkortets Nettrabatt fungerer ikke?

Noen av våre Nettrabatter har vilkår som må følges for å oppnå studentrabatt.

Har du fulgt vilkårene, men oppnår fortsatt ikke studentrabatt? Send oss en epost til post@studentkortet.no eller kontakt oss på Facebook

Vi prøver til enhver tid å holde våre rabattkoder oppdaterte, og er evig takknemlig hvis du gir oss tilbakemelding når det er koder som ikke fungerer! :)